Otwarcie rynku chilijskiego
Główny Lekarz Weterynarii poinformował, że Polska znajduje się wgronie ośmiu państw członkowskich UE dopuszczonych do eksportu tłuszczu wieprzowego, jadalnych skwarek i surowego tłuszczu wołowego na rynek Chile.

Główny Lekarz Weterynarii poinformował, że Polska znajduje się w gronie ośmiu państw członkowskich UE dopuszczonych do eksportu tłuszczu wieprzowego, jadalnych skwarek i surowego tłuszczu wołowego na rynek Chile.
Rozpoczęcie eksportu możliwe jest po pozytywnym rozpatrzeniu formularza aplikacyjnego zakładu przez chilijskie służby weterynaryjne. Wzór ww. formularza dostępny jest u powiatowego lekarza weterynarii, podobnie jak wzór świadectwa zdrowia dostępny w systemie TRACES.

John Deere 6155M – dane techniczne, opinie rolników
źródło: GIW

Najlepsze maszyny rolnicze – jak wybrać odpowiedni sprzęt dla gospodarstwa?
Zaloguj się lub załóż konto, Twoja nazwa zostanie automatycznie przypisana do komentarza.